3 gode grunde til at benytte ejendomsservice

Som boligejer er det vigtigt at holde sin bolig ved lige. Dog kan der være mange ting at se til ved et hus, og det kan dermed være en god ide at få en fagperson indenfor boligområdet til at gennemgå dit hjem og få hjælp og rådgivning til, hvordan du eventuelt kan forbedre din bolig. Læs med her og få 3 gode grunde til, hvorfor du bør benytte dig af ejendomsservice.

 

1.  Få hjælp af en handyman

Hos gladejendomsservice tilbyder de hjælp til alt fra bl.a. VSS-arbejde, renovering eller blot små reparationer, hvis du bor i boligforening, hvor der ikke er en fast vicevært tilknyttet. Har du brug for en handyman til at fikse og reparere ting i dit hjem i ny og næ, så er det altså en god grund til at benytte sig af ejendomsservice.

 

2. Slip af med alger og flisepest

Udover hjælp til det indvendige af din bolig, så tilbyder de fleste ejendomsservice-firmaer også hjælp til fliserens af eventuelt din terrasse eller gård, hvor der ofte kan gemme sig trælse alger og flisepest. Dette kan gøre store underværker at få fjernet en gang om året, da alger og flisepest har negativ påvirkning for flisernes stabilitet og i mange tilfælde kan få ens terrasse eller gård til at se gammel og misligholdt ud.

 

3. Effektiv skadeservice

Ikke alle boligskader er desværre til at forudse eller bekæmpe, og skulle man komme ud i den uheldige situation at opleve en vandskade, rørskade eller lignende i sit hjem, så kan ejendomsservice også her være til stor gavn. De fleste steder tilbyder de at rykke ud med det samme og få styr på skaden.

 

Derudover vil du med ejendomsservice også få ekspertise og rådgivning til, hvordan skaderne kan minimeres og undgås fremover.

 

Der er altså mange gode grunde til at benytte sig af ejendomsservice. Så kontakt dit nærmeste ejendomsservice-firma allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *