Behov for alkoholmisbrug behandling

Vi er ved at nå til et punkt i det danske samfund, hvor jeg vil mene, at vi i dag har akut brug for alkoholmisbrug behandling. Det er simpelthen blevet så slemt med danskernes alkoholindtag, at vi virkeligt bør at få gjort noget ved det. Det mener jeg i hvert fald selv, og jeg har sådan set heller ikke været i tvivl om denne udvikling. Det har faktisk været så tydeligt for mig, at jeg nu er kommet til et punkt, hvor jeg simpelthen ikke kan se gennem fingrene med det længere. Derfor sidder jeg også og skriver dette, og jeg håber da også, at mit opråb kommer til at hjælpe. alkoholisme2Der er jo slet ingen tvivl om, at der virkeligt er mange muligheder ved at gøre dette, og hvis du ikke kan give mig ret i dette, så er der altså normalt heller ingen tvivl om, at mulighederne virkeligt er meget bedre, hvis der er flere der kommer i alkoholmisbrug behandling. Det vil jo være billigere for staten, og jeg kan ikke forstå, hvorfor der ikke er flere muligheder for nutidens alkoholikere. Vi har jo massere af penge i statskassen, og ikke nok med, at det ville være sundt for flere at komme i alkoholmisbrug behandling, så ville det faktisk også være en profitabel investering for staten. Der er jo ingen tvivl om, at dette alkoholproblem vi i dag har, koster utroligt mange penge.

Billigere med alkoholmisbrug behandling

Derfor ville det over et par år, også kunne betale sig, at investere i alkoholmisbrug behandling, og få så mange danskere i gennem det som muligt. Så ville det jo også ende med, at folk ville få det meget bedre med sig selv, og jeg er sådan set heller ikke i tvivl om, at det ville være det bedste for langt de fleste derude. Det er dog endnu for tidligt at sige, hvad der rent faktisk kan komme til at ske med eller under en alkoholmisbrug behandling.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *