Det helt rigtige billede til de sociale medier

Stræber du efter at få det helt perfekte billede? Mobilen er stort set altid med på farten og kan hurtigt tages frem, når den helt rigtige baggrund blive spottet. Kameraerne i mobilerne er efterhånden også udviklet så godt, at de tager bedre billeder end mange digitalkameraer. Nogle gange er omgivelserne bare ikke altid, som de skal være på billedet. Det kan derfor være nødvendigt at overføre billederne fra din android til computeren. Det gør det nemt for dig at redigere billederne i computerens redigeringsprogram.

Overfør billeder fra android til computer

Det kan være nødvendigt at overføre billeder fra androidmobilen til computeren. I Danmark er vejret ikke altid passende til de sociale medier. Et solbelyst billede er nu engang bare bedre end et billede med grå og triste skyer. Du kan derfor overføre dine billeder til computeren, så du kan bruge computerens redigeringsprogrammer til at forvandle billedet.

Hvis du ikke før har prøvet at overføre billeder fra mobilen til din computer, kan det virke som et uoverskueligt projekt. Det er dog hverken besværligt eller uoverskueligt. Der findes gode videoguides, hvor du bliver guidet igennem processen. Se mere på YouTube lige her og bliv hjulpet igennem processen trin for trin.

Redigering af billeder

Når du har overført dine billeder fra mobilen til computeren, kan du straks gå i gang med at redigere dine billeder. Du kan prøve forskellige filtre af på dine billeder for at se, hvad der passer bedst. Det kan være, at de sorte og triste skyer ikke er til at redigere væk, og derfor passer det sort-hvide filter bedst til billedet. Du kan også bruge et filter, der får billedet til at se helt retro ud. Når billederne er blevet redigeret, kan du bare lægge dem ud på de sociale medier og høre responsen fra dine venner.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *