Find anderledes oplevelser i storbyen

motoriseret

For 2 dage siden var jeg et smut nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul til voksne og cykelstierne var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og el løbehjul.Indledningsvist blev jeg lidt indigneret, og ville mest af alt helst bebrejde alle dem her, der lavede de her ldit for smarte ting i min verden. Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en ung fyr, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han gav mig faktisk et lille hint og det var man kunne få rabatkoder, som man kunne bruge til gratis køreture!

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min smartphone som kunne benyttes til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en rabatkode. Så derfor søgte jeg hurtig på Voi rabatkode, som var den app eller det software jeg havde fået ind på min telefon.

Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabatliste, der var der også en del andre sjove kampagnekoder som man kunne bruge. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Børn kan nemt være med

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her motoriserede rugbrødskøretøjer er mig en gåde! Det er superdejligt at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal heller ikke fryse hvorfor jeg har ham i sin tætte og slidstærke heldragt og godt tucket ind med tykke tørklæder. Om mit barn så skal prøve et airboard eller et elektrisk løbehjul er helt op til barnet selv. Men det er da utroligt at man ikke lejer segboards på samme måde som med løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en analyse og test af segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i baggården! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn. Her skal du bare bruge en bund fra en barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og selvfølgelig noget at styre sæbekassevognen med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassebil anvendte vi faktisk en rund metal plade fra min gamle squat rack, der netop kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassebilen.

Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *