Giv din mad en lækker røgsmag med en rygeovn

Er du også typen, der elsker at eksperimentere med nye måder at lave mad på? Så er denne artikel helt sikkert noget for dig. Her skal det nemlig handle om, hvordan du kan benytte dig af en rygeovn, hvis du gerne vil tilføje noget røget smag til din mad. Læs med og bliv lidt klogere på, hvad du kan lave med en rygeovn!

Ryg i haven

Der kan nemt komme til at lugte af røg, når man bruger en rygeovn. Det anbefales derfor, at man bruger sin rygeovn udenfor, så man ikke for forgiftet hele huset med en lugt af røg. For selvom røg det smager rigtig godt i mad, så er det ikke altid, at det dufter så godt. Det kender du sikkert, hvis du har prøvet at sidde og lave snobrød før. Det er jo noget lækkert brød, man kan få ud af det, men ens tøj kan virkelig komme til at lugte den næste dag.

 

Dette kan du ryge

Man hvad kan man så vælge at ryge i sin rygeovn? Der er masser af ting, du kan ryge, og der er faktisk næsten ingen grænser. Der er dog nogle ting, som det er mere almindeligt, man ryger end andre. Der er f.eks. mange, der elsker at tilføje smagen af røg til deres fisk. Det er ikke så ofte, man får en røget fisk, og det er i hvert fald slet ikke noget, man selv kan lave, hvis man bare steger sin fisk på en pande eller putter den i ovnen. Du kan virkelig give fisken en hel ny smag. Du kan også bruge andet kød – og hvis du skal have en vegetar på besøg, så kan man også lave noget virkelig lækkert tofu, hvis man vælger at ryge det.

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *