Hold haven fin og nydelig

Sneglehegn

Det kan være dejligt med en have. Det kan også være et stort arbejde. Den skal jo holdes pæn. Der skal slås græs, luges ukrudt og meget mere. Arbejdet med at holde haven pæn kan føles som godt givet ud. Du kan have en følelse af, at det godt kan betale sig. Du får jo meget godt ud af din have. Hvis arbejdet ikke skal stige dig over hovedet, skal du tænke dig om. Nogle opgaver kan blive nemmere, hvis du lægger lidt omtanke i dem. Hvis du forbereder dig lidt. Fx er det nemmere at luge ukrudtet i det tidlige forår, før det har fået godt fat og har spredt sig uforstyrret.

Hold sneglene væk

En af de irriterende opgaver i haven er at holde sneglene væk fra dine afgrøder og planter. Har sneglene været i et bed, så er det ikke ret pænt mere. Så skal du til at rette op på deres ødelæggelse. Vil du undgå snegle, skal du forebygge. Du skal gøre noget for at holde dem væk fra dine pæne planter. Det kan du gøre med et sneglehegn. Find det på https://sneglehegn.dk/. Et sneglehegn kan passe på dine planter for dig. Du skal bare sætte det op, og så har du gjort arbejdet. Med et sneglehegn bliver sneglebekæmpelsen altså nemmere.

Læg sten

Har du et stykke jord, der er svært for dig at holde, kan du lægge brosten på det. Kører du meget hen over jorden, så græsset ikke kan overleve, kan brosten klare presset. Kan du ikke finde tid eller overskud til at holde ukrudtet nede, kan du lægge brosten, så det får dårligere vilkår. Se mere her. Du kan bruge brosten til at skabe forskellige rum i din have. Brostenene kan danne gangstier rundt i haven, eller du kan have et par terrasser.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *