Hvordan finder man kvalitets hair extensions.

Hvordan finder man kvalitets hair extensions i dag. Markedet for hår extensions er nærmest eksploderet de seneste år, og antallet af extensions frisører er mange doblet, men har kvaliteten fulgt med.

Det kan man ikke sige den er, det er for mange frisører en rigtig god forretning at lave hair ekstensions, men med at antallet af frisører der påsætter extensions er der også kommet rigtigt mange der sjusker med arbejdet og fører en rigtig dårlig kvalitet af hår, mange gange er det ikke ægte hår, men syntetisk hår eller dyrehår.

Hvordan skal man så finde rundt i den jungle det er blevet til? Egentligt er det meget nemt, til at starte med skal man altid bruge sin sunde fornuft.

Først kigger man rundt på nettet efter mulige extensions frisører. Når man så har fået samlet sig sig en liste med mulige emner, så starter fodarbejdet.

Man skal besøge alle frisører på den liste man har lavet, og man skal spørge om de samme ting hos hver frisør.

Man starter med at spørge frisøren hvilke slags hår de bruger, og det er remy hår, som er det bedste og hvilke land det kommer fra. Det næste man så gør er at spørge om man må se det hår der bliver sat på. Så spørger man om de har nogle billeder af hair extensions de har påsat.

Det sidste man spørger om er prisen. Når man så har været hele sin liste igennem vælger man den frisør som man synes har svaret bedst på alle spørgsmål.

Hvis man bruger denne metode er det næsten sikkert at man får fuld valuta for sine penge. Hvis du vil vide mere så klik ind på goldlock.dk. Og som altid husk fornuften.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *