Jeg kunne godt tænke mig at komme på rejser til USA sammen med min familie

Hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det at få gode oplevelser sammen med min familie eller sammen med andre mennesker, som jeg holder af og som jeg har gode relationer til. Og en af de oplevelser, som jeg godt kunne tænke mig at få, så er rejser til USA helt klart på listen, og der er den endda en af dem, der ligger helt i toppen af listen. Med andre ord, så synes jeg at det ville være helt vildt at komme af sted på rejser til USA. Det vil jeg bare så gerne, og jeg vil som sagt også have at min familie på samme tid skal komme med på rejser til USA, så de kan få de samme oplysninger og oplevelser ind på kontoen og hvad man ellers siger, på samme tid som jeg.

Fælles rejser til USArejser4

Når man deler oplevelser, så bliver de ofte større, end når man har oplevelserne alene. Og sådan tror jeg bestemt også det er med rejser til USA. Med andre ord, så vil jeg altså langt heller på rejser til USA sammen med min familie eller nogle gode venner, end jeg vil på rejser til USA alene. Hvis man tager af sted på en rejse alene, så skal man hjem og fortælle andre om sine oplevelser, men hvis man har oplevelserne sammen med andre, så kan man være helt sikker på at man både i tanke og sind har delt oplevelserne med andre til sådan en perfektion, at man har det som en fælles referenceramme senere hen. På den måde kan man tænke tilbage til de fælles minder, man har sammen, og så nyde dem i fælles lag i den fælles gruppe.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *